fereshtemah

fereshtemah

fereshtemah

fereshtemah

مبلغ نمونه هایسوله سازی بصورت آنلاین

قیمت مدل های ساخت سوله با گارانتی

 

 

ساخت سوله با قوطی اصطلاحی است که برای سازه هایی با ساختار پروفیل یا همان سوله خرپایی به کار گرفته شده.

سوله ها به سه روش ساخته می شوند که از این سه روش دو نوع آن ها بسیار مورد استفاده زیادی قرار گرفته است که یکی از آن ها سوله تیر ورقی است و به نام سوله سنگین هم شناخته شده است و متریال مصرفی آن ورق های فوادی است و دیگری ساخت سوله با قوطی یا پروفیل می باشد که با اسامی متفاوتی از آن نام برده می شود که در ادامه نام می بریم :

1-ساخت سوله با قوطی

2-ساخ سوله سبک

3-ساخت سوله فضایی

4-ساخت سوله خرپا

5-ساخت سولهhss

سوله ها از جمله سازه هایی هستند که به علت تنوع در متریال ساخت آن با هزینه های متفاوتی همراه است. اما به علت سرعت در ساخت سوله و همچنین هزینه پایین آن نسبت به سازه های سنتی هنوز بسیاری علاقمند استفاده از این سازه ها به عناوین مختلف هستند. ساخت سوله با قوطی یکی از انواع مختلف ساخت این سازه است.


ساخت سوله با قوطی

گذشته از این که سوله ها با چه متریالی ساخته می شوند برای ساخت آن ابتدا باید به فکر تهیه زمین در محل مناسب برای ساخت این سازه در آن بود. بنابر کاربری سوله و منطقه سوله می توان زمین مناسب را برای این کار انتخاب نمود. البته مقدار هزینه ای که مالک برای این کار در نظر می گیرد نیز از عوامل مهم در هنگام انتخاب زمین مناسب است.

ساخت این سازه با قوطی یکی از انواع متریالی است که برای کم کردن هزینه های ساخت از آن استفاده می شود. البته می توان در ساخت از لوله نیز استفاده نمود. بسته به چند عامل مهم می توان متریال ساخت این سازه را تعیین نمود.

مزایای سوله خرپایی

برای ساخت سوله با دهانه بزرگتر از ۴۰ متر و یا کوچکتر از ۱۲ متر خرپا اقتصادی ترین گزینه است. رشد چشمگیر قیمت فولاد موجب محبوبیت بیشتر خرپا شده است. طراحی خرپا ساده تر است. البته جزییات محاسباتی بیشتری دارد. برای سوله کوچک مثلا گلخانه بسیار راحت و سریع ساخته می شود. می تواند بصورت جوشی یا پیچی ساخته شود.


معایب سوله خرپایی

ساخت خرپا دشوار تر از قطعات ساخته شده از ورق است مدت زمان ساخت خرپا بیشتر است سازه ها خرپایی غیر مهندسی بعضا در اتصالات دچار ضعف و اشکال هستند.

ساخت خرپا می تواند منجر به خطا قابل توجه شود. نیازمند نیروی ساخت کارامد تر و با تجربه تر است چون بدلیل مدولار بودن طول پروفیل قوطی یا لوله دور ریز در ساخت خرپا کم نخواهد بود. البته اگر طراحی سوله بدرستی انجام شود پرت و دور ریز را میتوان محدود کرد. توسعه و تغییرات سازه خرپایی معمولا دشوار تر است. اضافه کردن جرثقیل به این نوع سوله محدودیت هایی دارد. برای ساخت سوله دو طبقه یا دارای نیم طبقه ، این نوع سازه گزینه چندان مناسبی نمی باشد. طراحی خرپا برای سوله با دهانه بین ۱۲ تا ۴۰ متر هرچند سبکتر است اما لزوما بصرفه تر نیست.

بطور کلی سوله های خرپایی معمولا سبک تر از سوله های متداول تیر ورقی هستند، اما قابلیت توسعه آنها محدود تر است.

به صورتی که امکان افزودن طبقه و یا جرثقیل به سوله خرپایی چندان میسر و مقدور نیست، از طرف دیگر اگر تیم مجری و ساخت سوله خرپایی از مهارت کافی برخوردار نباشد در زمان ساخت سازه دچار تابیدگی هایی می شود. محاسبات و طراحی سوله خرپایی باید توسط مهندسین با تجربه و سابقه کافی انجام شود. مشابه سوله های متداول تیر ورقی ، این نوع نیز بر اساس ضوابط مقررات ملی ساختمان محاسبه و طراحی می شوند.

ولی در کل ساخت سوله با قوطی یا به اصطلاح خرپایی به نسبت هزینه و شرایط امروز دلار و فولاد و آهن گزینه مناسب تری برای ساخت است .

 

برای مشاهده می توانید به شرکت سوله سازی رجوع کنید .